Skip to content

Rólunk


Cégünk 20 évvel ezelőtt családi vállalkozásként indult, elsősorban egyedi fémtechnológiai és világítástechnikai termékek gyártására. Az eltelt 20 év alatt tevékenységünk tovább bővült.

A felmerülő igények kielégítésére kezdtünk orvostechnológiai kiegészítő termékeket gyártani, egyedi megrendelésekre.

A társasházak megalakulásával ebbe az irányba is bővítettük a tevékenységünket. Kiterjesztettük a házak kezelésére és karbantartásra, kaputelefonok, beléptető rendszerek garázskapuk és biztonsági ajtók szerelésével és karbantartásával. Vállalunk különböző épület-lakatos munkákat is.

A társasházak teljes körű közös képviseleti és üzemeltetési feladatainak ellátását számítógépes háttérrel végzünk.

Közös képviseletünk telefonos és internetes ügyeleti szolgáltatást biztosít a hét minden napján. Tevékenységünket a 2003. évi CXXXIII. Társasházi törvénynek megfelelően végezzük.

Vállaljuk az időszakos felülvizsgálatok elvégeztetését (tűzvédelmi, villámvédelmi energia-tanúsítás, stb.)


Üzletpolitikánk:

Családi vállalkozásunk több mint 20 éve foglalkozik különböző szolgáltatások nyújtásával.

Ezek egyike a társasházak kezelése, közös képviselet ellátása. Igyekeztünk elsősorban budai, azon belül is a lakóhelyünk, ill. a székhelyünk közelében vállalni a társasházak kezelését, a közös képviselet ellátását.

Fontosnak tartjuk a minél személyesebb kapcsolat kiépítését azon lakóközösségekkel, akik megtisztelnek bizalmukkal.

A bizalom ennek a tevékenységnek a kulcsa. Ezt nyilvánvalóan segíti az, ha kézzelfogható közelségben vagyunk, ha a problémák jelentkezésekor percekben és nem órákban mérhető az idő, ami alatt a helyszínre érünk.

A tulajdonosok látják, hogy ugyanabba a környezetbe tartozunk mint ők, akár összefuthatunk az utcán, a közértben, a postán, arc kerül a tisztség mögé. Arra törekszünk, hogy része legyünk a ház életének.


TÁRSASHÁZKEZELŐ, KÖZÖS KÉPVISELŐ

Vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon, vagy kérjen ajánlatot e-mailen!